Project:

Ten Donkelaar Steenbergen

Ten Donkelaar Steenbergen is een administratie & advies bureau dat cliënten helpt bij zaken zoals jaarwerk, belastingaangifte en boekhouding. Ten Donkelaar Steenbergen is afkomstig van het moederbedrijf Ten Donkelaar waarbij Steenbergen eigenaar was over haar eigen vestiging. Echter was het moederbedrijf bezig met flinke uitbreiding en besloot Steenbergen om alleen verder te gaan. Hierom was ze opzoek naar een eigen website die overeen kwam met de website van het moeder bedrijf.

Deze opdracht hield in dat er een nieuwe website moest komen die bijna identiek was aan de website van Ten Donkelaar zelf, maar dan alleen met de informatie over de vestiging Steenbergen. Zo was het belangrijk om de huisstijl zo goed mogelijk over te nemen, dat het project snel afgerond moest worden en makkelijk overdraagbaar moest wezen.

Omdat het ontwerp gelijk moest zijn aan de website van Ten Donkelaar was er maar 1 ontwerp nodig waar kleine aanpassingen moesten komen in de teksten. In dit ontwerp had ik enkele aspecten toch wat anders gedaan dan de originele website omdat ik dacht dat dit in de originele website niet mooi naar voren kwam.

De website is dus gebaseerd op het originele ontwerp van het moeder bedrijf en straalt vooral veer professionaliteit uit. De combinatie van wit en oranje geeft het een erg sterke stijl die goed bij elkaar past. Ondanks dat ik niet mijn eigen creativiteit kon gebruiken in dit project heb ik zeker genoten van de opdracht en samenwerking met de cliënt.

Link: tendonkelaarsteenbergen.nl

Mail Mij!

Met uitgebreide vragen kun je mij het beste bereiken via de mail zodat ik een goed onderbouwde reactie kan teruggeven. 

info@fahwebdesign.nl

Bel Mij!

Wilt u mij liever persoonlijk te woord hebben, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende nummer (of spreek een voicemail in):

Tel. +31 6 12199129

App Mij!

Wilt u snel een reactie? Dan is de beste optie om mij een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer:

Gsm. 06-12199129