Project:

Serviesmeisje

Serviesmeisje is een jonge startup die zich specialiseert in het verkopen van porselein servies zoals borden, kopjes, schalen en nog veel meer. De eigenaren van Serviesmeisje waren al een aantal jaar actief met een oude website die volgens hun niet paste met het imago van hun bedrijf. Zo waren ze op het punt gekomen om uit te gaan breiden en was een nieuwe webshop één van hun prioriteiten.

De opdracht hield in dat er een volledig nieuw ontwerp moest komen voor de webshop aan de hand van de gegeven huisstijl. De webshop moest een volledig nieuwe look krijgen dat paste bij het nieuwe uiterlijk van Serviesmeisje.

Voor deze opdracht waren er 3 verschillende ontwerpen gemaakt om zo te bepalen welke stijl het beste bij Serviesmeisje zou passen. Aan de hand van deze ontwerpen en meerdere persoonlijke zoom gesprekken was het ontwerp afgerond en goedgekeurd. Dit project heeft mij veel bijgeleerd, aangezien het mijn eerste officiële webshop opdracht was.

De website is gebaseerd op abstracte foto’s die de website meer tot leven brengen. Dit is een techniek die ik sinds kort heb geleerd en graag wou toepassen in 1 van mijn projecten. Het was daarom een erg leerzaam en leuk project om aan te werken en ik wil de eigenaren van Serviesmeisje bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Link: Servies.com

Mail Mij!

Met uitgebreide vragen kun je mij het beste bereiken via de mail zodat ik een goed onderbouwde reactie kan teruggeven. 

info@fahwebdesign.nl

Bel Mij!

Wilt u mij liever persoonlijk te woord hebben, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende nummer (of spreek een voicemail in):

Tel. +31 6 12199129

App Mij!

Wilt u snel een reactie? Dan is de beste optie om mij een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer:

Gsm. 06-12199129