Project:

Remie Kranen Website

Remie Kranen is een transport en kraanverhuur in Breda dat al meer dan 40 jaar actief is in deze branche. Zo hebben ze al meer dan 180.000 opdrachten gedaan en zijn ze enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Waar ze nog erg op achterliepen was hun online marketing en hun presentatie naar hun klanten via de online platformen. Hierom hebben ze mij ingeschakeld om hun te helpen aan een betere website die hun doelen beter zou nastreven.

De oude website van Remie was al meer dan 7 jaar oud. Dit was over de gehele website terug te zien. Hierom wouden ze een volledig nieuw ontwerp voor hun nieuwe website. Hierbij kreeg ik veel vrijheid om de website te ontwerpen. Zo wouden ze een effici├źnter koopproces, een versimpelde uitleg van hun diensten en natuurlijk een look die paste bij hun huisstijl.

Met deze informatie heb ik de nieuwe website omgetoverd tot een mooi oranje responsieve website die al hun doelen nastreeft. Dit heb ik gedaan aan de hand van contrasterende knoppen, korte en duidelijke kopjes en goed gebruik van white-spacing is hun nieuwe website. Samen met een geoptimaliseerde look voor ieder apparaat en tekst voor google zal deze website veel nieuwe resultaten genereren!

Website: remie.net

Mail Mij!

Met uitgebreide vragen kun je mij het beste bereiken via de mail zodat ik een goed onderbouwde reactie kan teruggeven. 

info@fahwebdesign.nl

Bel Mij!

Wilt u mij liever persoonlijk te woord hebben, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende nummer (of spreek een voicemail in):

Tel. +31 6 12199129

App Mij!

Wilt u snel een reactie? Dan is de beste optie om mij een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer:

Gsm. 06-12199129