Project:

MvAfbouw

MvAfbouw is een renovatie bedrijf dat zich focust op het renoveren en verbouwen van keukens en badkamers in de regio van Zeeland. De eigenaar van MvAfbouw was toe aan een nieuwe website en vond het een goed idee om hierbij mij in te schakelen.

De oude website was erg veroudert, kwam niet overeen met het bedrijf en miste erg veel content. Ook koste het de eigenaar van MvAfbouw flink wat geld om deze website aan te passen, omdat hij flinke bedragen moest betalen per kleine verandering (bijvoorbeeld €50 voor het invoegen van een afbeelding).

Aan mij was dus e taak om een volledig nieuwe website te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Hierbij waren de richtlijnen erg soepel en kreeg ik volledige vrijheid in het ontwerpen. Ook was er geen vast logo, dus had ik besloten om een passend logo te ontwerpen voor de nieuwe website.

Bij het ontwerpen van de nieuwe website heb ik vooral gefocust op een moderne en tijdloze look door middel van de onopvallende kleuren en symmetrische indeling. Omdat er weinig hoge kwaliteit foto’s waren, heb ik veel gebruik gemaakt van stock foto’s om de website visueel aantrekkelijker te maken. Ook heb ik de tekst voor de website geschreven en deze ligt geoptimaliseerd voor Google (SEO).

Ik heb enorm veel plezier gehad met dit project en wil dan ook MvAfbouw bedanken voor het vertrouwen en vrijheid die hij mij heeft gegeven!

Link: mvafbouw.nl

Mail Mij!

Met uitgebreide vragen kun je mij het beste bereiken via de mail zodat ik een goed onderbouwde reactie kan teruggeven. 

info@fahwebdesign.nl

Bel Mij!

Wilt u mij liever persoonlijk te woord hebben, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende nummer (of spreek een voicemail in):

Tel. +31 6 12199129

App Mij!

Wilt u snel een reactie? Dan is de beste optie om mij een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer:

Gsm. 06-12199129