OVER MIJ

EEN OP MAAT GEMAAKTE
WEBSITE VOOR EEN LAGE PRIJS

Hoe ben ik hier gekomen?

Mijn Verhaal

Hoi, ik ben Fabian. Een 21-jarige student, opgegroeid in Zeeland en momenteel wonende in de mooie stad Breda. De reden dat ik op maat gemaakte websites voor een lage prijs ben gaan aanbieden is als volgt. Al vanaf kleins af aan vond ik het leuk om met creatieve online applicaties te werken. Dit heeft er toe geleid dat ik ben gaan studeren aan de hogeschool Rotterdam als commercieel econoom (creative marketing & sales). Hierbij is mijn interesse in grafische ontwerpen ontbloeit in een gedreven passie om het wijde aanbod aan applicaties te beheersen en toe te kunnen passen in mijn werk.

Tijdens deze ontwikkeling heb ik een kijkje in de keuken genomen bij verschillende reclame outlets en bracht dit mij uiteindelijk bij het wereldje van webdesign.

 Hierbij zag ik eindelijk de mogelijkheid om mijn kennis en vaardigheden goed te kunnen gebruiken voor het helpen van andere mensen, namelijk het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites voor een lage prijs zodat ook kleine bedrijven, eenmanszaken en startups een gepersonaliseerde website krijgen. Voor zulke bedrijven heeft een nieuwe website veel meer impact dan voor een groot bedrijf en mijn doel is dan ook…

Website masker foto over mij 2

 Hierbij zag ik eindelijk de mogelijkheid om mijn kennis en vaardigheden goed te kunnen gebruiken voor het helpen van andere mensen, namelijk het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites voor een lage prijs zodat ook kleine bedrijven, eenmanszaken en ZZP’ers een gepersonaliseerde website krijgen. Voor zulke bedrijven heeft een nieuwe website veel meer impact dan voor een groot bedrijf en mijn doel is dan ook…

Website masker foto over mij

Ik wist dat ik beter werk kon leveren en dat ook nog eens voor een lagere prijs. Dit komt doordat ik als freelancer weinig kosten heb buiten mijn applicaties en ik als student meer focus op het vergroten van mijn kennis en ervaring en niet op het verdienen van geld. Met deze lage prijs in combinatie met de hoeveelheid waarde dat mijn werk levert voor jouw bedrijf, kan ik met 100% zekerheid zeggen dat mijn diensten de beste opties zijn in dit prijsklassement. 

Wat wil ik bereiken?

Mijn Doel

In het derde jaar van mijn opleiding moest ik 6 maanden op stage gaan bij een gekozen bedrijf. Hierbij was 1 van mijn opdrachten om de website te vernieuwen. Ik had op dat moment nog weinig kennis over webdesign, dus besloot ik onderzoek te doen naar al het aanbod in deze markt. Ik kwam er al snel achter dat er enorm veel webdesign bedrijven zijn die grote bedragen vragen voor het leveren van snel in elkaar gezette templates aan kleine ondernemingen. Zo zijn er ook weinig designers in dit prijsklassement die hetzelfde proces ondergaan als ik.

Ik wist dat ik beter werk kon leveren en dat ook nog eens voor een lagere prijs. Dit komt doordat ik als freelancer weinig kosten heb buiten mijn applicaties en ik als student meer focus op het vergroten van mijn kennis en ervaring en niet op het verdienen van geld. Deze lage prijs in combinatie met de hoeveelheid waarde dat mijn werk levert voor jouw bedrijf, kan ik met 100% zekerheid zeggen dat mijn diensten de beste opties zijn in zijn prijsklassement. 

Welke applicaties gebruik ik?

Mijn Software

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites zijn er enorm veel verschillende programma’s die dit proces mogelijk maken. Ik heb hierom grondig onderzoek gedaan naar de beste opties en kwam uit op de volgende 6 applicaties:

Wordpress Logo
Adobe Photoshop Logo
Elementor Pro Logo
Adobe XD Logo
Google analytics Logo
Adobe Illustrator Logo
Vragen die ik vaak krijg

Veelgestelde Vragen

Jij. Ik bezit niets van de website. Als je wilt kan ik je volledige admin rechten geven, zodat je me zelfs kunt verwijderen als je dat wilt. Je betaalt voor de website, dus het is jouw eigendom.

Het enige wat ik wil is de website in mijn portfolio zetten als ik dat wil.

De meeste projecten waar ik aan werk beginnen bij € 350 en gaan tot €1500. Dit bedrag word berekend aan de hand van 3 factoren: mijn ervaring, de grootte van uw bedrijf en de grootte/complexiteit van het project.

Ja! Ik denk dat dit één van de punten is die mij onderscheidt van andere mensen die websites verkopen. Omdat ik gebruik maak van de nieuwste software is het zeer eenvoudig om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt.

Ongeveer 2 tot 4 weken. Maar dit hangt af van de grootte van het project en het aantal revisierondes die we moeten doorlopen om een perfecte website te krijgen.

Alsnog vragen?

Contact

Heb je vragen over wat ik doe of hoe ik te werk ga? Of heb je een opdracht voor me, maar ben je nog niet 100% zeker? Neem dan gerust contact op via de volgende mogelijkheden:

Mail Mij!

Met uitgebreide vragen kun je mij het beste bereiken via de mail zodat ik een goed onderbouwde reactie kan teruggeven. 

fabianhassinkk@gmail.com

Bel Mij!

Wilt u mij liever persoonlijk te woord hebben, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende nummer (of spreek een voicemail in):

Tel. +31 6 12199129

App Mij!

Wilt u snel een reactie? Dan is de beste optie om mij een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer:

Gsm. 06-12199129